Werkgeverschap

Als werkgever zorgen we goed voor onze mensen. We bieden ze veiligheid, waardering, ontwikkelkansen én het typische Nuts-gevoel, waarover je meer leest op the-guts-to-go-nuts.nl. Daarmee trekken we ook nieuw talent aan. Dit zijn onze ambities:

De krappe arbeidsmarkt trotseren

De krappe arbeidsmarkt is en blijft een van onze grootste uitdagingen. De komende jaren gaan we ons steviger profileren met onze 4 beloftes* en met een ambitieus en inspirerend opleidingsaanbod. Daarnaast onderzoeken we hoe we ons onderwijs en onze organisatiestructuur anders kunnen organiseren. Zo behouden we onze goede mensen en zijn we beter opgewassen tegen het tekort op de arbeidsmarkt.

Talenten stichtingsbreed inzetten

Medewerkers krijgen en nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen en onze gezamenlijke ontwikkeling. Dat vraagt om ondernemendheid. In 2026 zetten medewerkers hun talenten en expertises niet alleen binnen de eigen school, maar stichtingsbreed in. Als werkgever maken wij dit mogelijk.

Vertrouwen, veiligheid en waardering geven

Vertrouwen, veiligheid en waardering zijn de basis voor groei. Fouten maken mag. Successen vieren we. We streven ernaar dat elke medewerker zich gezien en gehoord voelt. Dat doen we door aandacht te geven aan wat er goed gaat en door tijd te maken voor gesprekken en informele momenten om elkaar te ontmoeten.

Aandacht voor gezondheid en persoonlijke wensen

We besteden aandacht aan mentale en fysieke gezondheid. Als werkgever willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. Medewerkers krijgen dan ook het vertrouwen om werkuren, waarin zij niet voor de klas staan, flexibel in te vullen. Zo ontstaat er ruimte voor persoonlijke wensen.

* Benieuwd naar wat wij als werkgever te bieden hebben?
Lees onze beloftes of de verhalen van medewerkers!