Visie

Onze missie – hier staan we voor

Bij ons ontdek je wie je bent, wat je kunt en wilt en hoe je stevig in je schoenen staat.

Onze visie – hier gaan we voor

Gedreven en vol energie bereiden we onze leerlingen voor op hun toekomst. Dat doen we niet alleen, maar samen met de leerlingen en hun ouders. Op een manier die bij ons als Nutsschool past, met veel meer dan alleen aandacht voor taal en rekenen. Wij gaan ervoor dat onze leerlingen sterk staan in een samenleving die snel verandert. Dat ze weten waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden. We laten ze ervaren dat ze ook dingen op hun eigen manier mogen doen en dat het belangrijk is om een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

 • Start goed
  De kwaliteit van ons onderwijs is hoog. We geven onze leerlingen kennis en vaardigheden mee die minimaal voldoen aan de referentieniveaus van de onderwijsinspectie. We leren ze leren en stimuleren ze het maximale uit zichzelf te halen.
 • Leer meer
  Met veel aandacht voor kunst, cultuur, wetenschap en techniek werken we aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Hoe breder hoe beter. We stimuleren hun creativiteit en dagen hen uit om binnen de verschillende vakgebieden kritisch en probleemoplossend te denken.
 • Probeer uit
  In een open en veilige omgeving geven we iedereen de ruimte zichzelf te zijn, te experimenteren en fouten te maken. Zo ontdekken en ontwikkelen onze leerlingen én medewerkers hun talenten.
 • Vind geluk
  We investeren in het nemen van verantwoordelijkheid, het maken van verstandige keuzes, het omgaan met tegenslagen en veranderingen en het vinden van geluk.

 

Onze kernwaarden – hieraan herken je ons

 • We doen het samen
  Ons onderwijs is van leerlingen, medewerkers én ouders. We doen het samen en iedereen heeft een stem. We stellen ons open voor een ander, we inspireren elkaar en leren van elkaar.
 • We hebben respect
  We werken samen op basis van respect. Dat biedt de veiligheid om je optimaal te ontwikkelen. We denken in mogelijkheden en zorgen goed voor onszelf, de ander en de wereld om ons heen.
 • We nemen verantwoordelijkheid
  We nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en voor de mensen en de wereld om ons heen. Met elkaar leveren we een bijdrage aan de samenleving.
 • We zijn trots
  Allemaal zijn we trots op ons onderwijs, op de verantwoordelijkheid die we samen nemen en op de resultaten die we met elkaar behalen. We leren onszelf en elkaar om trots te zijn en die trots uit te spreken.