Onze beloftes

The Guts to go Nuts!

Jij hebt de guts om voor Nutsscholen Breda te gaan. Om leerlingen hun talenten te laten ontwikkelen. Een stevige kennisbasis te geven. En ze te leren samenwerken op basis van gelijkheid en respect.

Wow!

Wij hebben de guts om jou 4 beloftes te doen. Om je alles te geven wat je nodig hebt om compleet nuts te gaan. En we doen wat we beloven, want jij bent superbelangrijk voor ons!

Hier mag je op rekenen:

1.      Open boek

Wij zijn open en transparant. Verborgen agenda’s? Daar doen we niet aan! We zijn eerlijk over wat je mag verwachten en we komen onze beloftes na. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor veiligheid.

2.      Warm bad

Wij zijn er voor elkaar. Ook voor jou! We hebben een luisterend oor en houden rekening met elkaars behoeften. Respect, integriteit en waardering staan voorop. We zijn supertrots op elkaar.

3.      Dream team

We werken samen. We delen onze kennis en denken met elkaar mee. Altijd constructief, want we willen als team vooruit. Bij problemen denken we in oplossingen en als we succes hebben, dan vieren we dat met elkaar.

4.      Groen gras

Bij ons is het gras altijd groener. Je krijgt hier alle ruimte om jezelf te zijn en om het beste uit jezelf te halen. We stimuleren je om te groeien. Binnen je eigen school of binnen onze stichting. Maar ook daarbuiten.